Toppe til kvinder

Kategori - kjoler
Kategori - jakker

Kategorier

Størrelse

Farve

Pris

Viser alle 4 resultater

Tøj til kvinder med former

For at skabe tøj til kvinder med former, har vi et særligt fokus på forskellige kropstyper. Derfor går vi meget op i designet af vores tøj, så alle kan passe vores tøj uanset ens kropstype. Vi synes, at alle kvinder skal have lige muligheder for, at kunne vise deres personlige stil frem, og samtidig kunne føle sig godt tilpas i deres tøj. Er du derudover også vild med de nyeste trends, så er du kommet det hele rigtig stedt hen, fordi vi har fyldt hele vores shop med lækre tøj.

Nyeste trends

Hver gang vi designer tøj til en ny kollektion, sørger vi for, at designe tøj til de nyeste trends. Vi ønsker, at I altid har muligheden for at gå de nyeste modetrends i møde, uanset hvilken kropstype du har.

Sæsonskift til alle kropstyper

Vi stræber altid efter at designe nye kollektioner til årets fire årstider. På den måde sørger vi for, at kvinder kan gå i det rigtige tøj til det danske vejr.
Om lidt udkommer vores helt nye efterårskollektion, hvor det især er jakker og sweatshirts i naturens farver, som kommer på mode. Vær klar til at se den nye kollektion, som udkommer d. 01-09-2021. Vi glæder os.

Inspiration

Vi elsker at være kreative og designe tøj til kvinder med former. Men noget af det bedste er at give inspiration til jer. At kreere tøj til kvinders forskellige kropstyper er så fantastisk, og at vi kan være med til at skabe outfits til jer, gør os virkelige glade.
Hvis du mangler inspiration til dine outfits, kan du følge med på vores sociale medier, hvor vi ugentligt poster forskelligt materiale, hvor du kan finde inspiration.